توت خشک کیلویی می تواند میزان آنزیم کبدی را کاهش دهد

توت کوچک و قدرتمند است که به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی خود شناخته شده است.

آنها همچنین حاوی آنتوسیانین هستند، آنتی اکسیدانی که به توت رنگ عمیق می دهد و همچنین ممکن است به بهبود یادگیری و حافظه کمک کند (طبق مطالعات روی موش).

بلوبری مانند بیشتر انواع توت ها سرشار از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با بیماری ها و همچنین ویتامین های B، فیبر و ویتامین های C، E و K است.

آمریکای شمالی پیشروترین تولیدکننده توت در جهان است که تقریباً 90 درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.

زمان برداشت در آمریکای شمالی از اواسط آوریل در فلوریدا آغاز می شود، در ماه جولای به اوج خود می رسد و تا اوایل اکتبر در بریتیش کلمبیا ادامه دارد.

توت خشک کیلویی دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد و کیفیت خوبی دارد.

به دنبال توت تازه سفت، خشک، چاق و صاف باشید.

آنها باید به رنگ بنفش مایل به آبی یا آبی مایل به سیاه باشند (توت های قرمز رنگ رسیده نیستند اما ممکن است برای پخت و پز استفاده شوند).

از ظروف آغشته به آب میوه دوری کنید، زیرا ممکن است نشانه ای از رسیده بودن، له شدن یا کپک زدن توت ها باشد.

توت  تازه را می توان تا ده روز پوشانده و در یخچال نگهداری کرد و درست قبل از استفاده شست.

در حالی که توت را می توان به صورت خام خورد، اغلب در پای، پنکیک و کلوچه پخته می شود.

توت خشک

چند توت تازه را به ماست یا غلات اضافه کنید یا آنها را در شربتی شیرین برای رویه بستنی، وافل یا پنکیک بپزید.

تحقیقات علمی برای اثبات فواید سلامتی تارت و کرن بری تند ادامه دارد.

توت منبع پلی فنول ها، آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است برای سیستم قلبی عروقی، سیستم ایمنی بدن مفید باشد و به عنوان عوامل ضد سرطان عمل کند.

آنها همچنین حاوی تانن هستند که خاصیت ضد لخته شدن دارند.

کرن بری علاوه بر اینکه سرشار از آنتی اکسیدان است، دارای فیبر، ویتامین A و C، پتاسیم و غیره است.

آب و سس توت در تمام طول سال در خواربارفروشی موجود است، در حالی که کرن بری تازه از سپتامبر تا دسامبر در فصل است – درست به موقع برای غذاهای تعطیلات.

وقتی آنها را تازه می‌خرید، به سراغ توت  چاق و سفت (شاخص کیفیت) بروید که به رنگ قرمز تیره هستند.

قبل از نگهداری در یخچال، توت های نرم، تغییر رنگ یا چروکیده را دور بریزید.

توت یخ زده برای سال ها نگهداری می شود، اما بلافاصله پس از ذوب شدن استفاده می شود.