خرما به طور طبیعی شیرین است و حاوی قندهای ساده (گلوکز و فروکتوز) است.
بله، آنها همچنین حاوی قند هستند، اما تفاوت قابل توجهی با شکر صنعتی تصفیه شده وجود دارد، زیرا فروکتوز موجود در خرما جدا، غلیظ یا تصفیه نشده است.
خرما مضافتی در تهران دارای کیفیتی بسیار عالی است.
به این معنی که آنها فرآیند پیچیده ای را طی نکرده اند که در آن محصول اصلی (مانند شکر) چغندر یا نیشکر) شکر استخراج می شود.
در نتیجه تمام مواد مثبتی که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد حفظ می شوند.
بنابراین چه در موسلی، چه در یک تخته یا در شکلات، شیرین کننده خرما به سادگی خوشمزه است و مقدار مناسبی شیرینی را فراهم می کند.
می توان از آن به روش های مختلف، هم شور و هم شیرین، برای پخت و پز، پخت و پز یا میان وعده استفاده کرد.
شکر به سادگی شیرینی می دهد، اما خرما هرگز خسته کننده نمی شود.
مقدار زیادی فیبر
فیبر نقش مهمی در هضم دارد و برای سلامت دستگاه گوارش مهم است.
علاوه بر این، فیبر تضمین می کند که شما سریعتر سیر می شوید و سطح قند خون آنقدر بالا نمی رود.
در یک رژیم غذایی متعادل باید 30 گرم در روز مصرف شود.
خرما در هر 100 گرم 8.7 گرم فیبر دارد.
بنابراین خرما می تواند سهم قابل توجهی در نیازهای روزانه داشته باشد.
مواد مغذی با ارزش
خرما نه تنها شیرین است، بلکه حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است که برای بدن ضروری است.
آنها حاوی ویتامین A و بسیاری از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند.
برای مثال دومی در انتقال تکانه های عصبی نقش دارد و بنابراین برای انقباضات عضلانی، عملکرد قلب و تنظیم فشار خون مهم است.
تقریباً تمام ویتامین های گروه B نیز در خرما یافت می شود که به تشکیل طبیعی گلبول های قرمز، تقسیم سلولی، متابولیسم طبیعی انرژی و کاهش خستگی و خستگی کمک می کند.