روغن آفتابگردان صادراتی می تواند خشکی پوست را تا 90% از بین ببرد

روغن آفتابگردان روغن گیاهی است و یکی از مواد رایج آشپزخانه است.

معمولاً برای پخت و پز و سرخ کردن استفاده می شود. موارد استفاده سرخ کردنی است.

علاوه بر این، یک عنصر در لوازم آرایشی و مراقبت از پوست، داروها است.

رنگ آن از شفاف تا رنگ زرد کهربایی متغیر است.

روغن آفتابگردان صادراتی بهترین نوع روغن برای پخت و گز می باشد و کیفیت خوبی دارد.

استخراج روغن آفتابگردان از طریق دانه های آفتابگردان فشرده انجام می شود، نام علمی آنها Helianthus annuus است.

روغن آفتابگردان چند منظوره است و حتی مصارف دارویی نیز دارد.

می توانید آن را به عنوان یک ماده آشپزی و به صورت موضعی روی پوست و مو استفاده کنید.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان منبع چربی های غیراشباع است که به همین دلیل در دمای اتاق مایع است.

داشتن چربی های غیر اشباع نیز آن را به انتخاب بسیار سالم تری تبدیل می کند.

حاوی چربی های تک و چند غیر اشباع است. اوکراین و روسیه به تنهایی 53 درصد از تولید روغن آفتابگردان جهان را تشکیل می دهند.

علاوه بر این، اخیراً پیشرفت هایی در گل آفتابگردان هیبریدی صورت گرفته است.

این ممکن است نیازهای تولید نفت ما و انواع تجاری آن را برآورده کند.

روغن تخمه آفتابگردان سرشار از چربی های غیراشباع و ویتامین E است همچنین دارای مواد شیمیایی گیاهی مانند اسید فنولیک است که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

چربی های چند غیر اشباع و تک غیراشباع چربی های سالم هستند. آنها برای قلب مفید هستند زیرا به کاهش سطح LDL کمک می کنند.

طبق یک مطالعه، لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) مسئول افزایش سطح کلسترول بد و افزایش احتمال حملات قلبی و سایر بیماری های عروق کرونر است.

با این حال، مصرف کافی روغن آفتابگردان ممکن است با کاهش سطح LDL از این امر جلوگیری کند.

روغن آفتابگردان حاوی اسید اولئیک نیز می باشد. تحقیقات نشان می دهد که روغن حاوی 70 درصد اسید اولئیک ممکن است شانس ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب را کاهش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.