زیتون لچینو از نظر ظاهر و طعم بی نظیر است و دارای پوست بیرونی قهوه ای روشن است و از ارقام ایتالیایی است
با این حال، به دلیل محبوبیت این روغن، اکنون می توانیم درختان Leccino را در سراسر جهان پیدا کنیم.
به عنوان زیتون پرورده بدر و روغن موجود است، طعم آن بسیار سبک و با طراوت با طعم کمی شیرین و تند است. زیتون های رومیزی معمولاً در آب نمک بدون طعم دهنده های اضافی بسته بندی می شوند.
قابل ذکر است که زیتون Leccino ظاهر خاص خود را دارد و نوعی قهوه ای فندقی است.
لیگوریایی
زیتون لیگوریا که روی یک درخت رشد می کند. زیتون لیگوریا که با نام های “Taggiasca” و “Cailletier” شناخته می شود، از منطقه لیگوریا در شمال غربی ایتالیا سرچشمه می گیرد.
پرورش دهندگان میوه را در حالی که در حال تغییر از سبز به سیاه است می چینند و رنگ قهوه ای متوسط تا تیره چشمگیر را به لیگوری می دهند.
پس از پخت با آب نمک، تولیدکنندگان اغلب این زیتون های ایتالیایی را با موادی مانند روغن، مرکبات، سرکه، سیر، گیاهان و ادویه جات بسته بندی می کنند.
در حالی که زیتون ها از نظر اندازه کوچک هستند، طعم بزرگی دارند.
بافت بیرونی سفت و گوشتی اما از داخل نرم و طعم آن شیرین و گیاهی است.
لوگانو
زیتون لوگانو که اغلب با یک نوع ایتالیایی اشتباه گرفته می شود، محصول سوئیس است.
آنها در منطقه ایتالیایی زبان تیچینو کشور، واقع در نزدیکی شهر بزرگ لوگانو رشد می کنند.
پرورش دهندگان این زیتون های سوئیسی را زمانی که کاملاً رسیده اند برداشت می کنند و به آنها رنگ سیاه عمیقی می دهند.
زیتون اندازه متوسط با بافت سفت و طعم آن کمی تلخ و بسیار شور است. با وجود این توصیف، طعم خوبی دارند و کیفیت بسیار بیشتری در مورد خود دارند.
مردم از آنها به عنوان یک میان وعده یا برای استفاده در دستور العمل ها لذت می برند.
لوگانو یکی از محبوب ترین گونه های زیتون در جهان است و طعم منحصر به فرد و هیجان انگیز خود را دارد.
Lucques
زیتون Lucques از منطقه Languedoc فرانسه می آید و به لطف شکل منحصر به فرد خود برجسته است. undefined
آنها به جای ظاهر معمولی زیتون، شکل هلالی دارند که تا حدودی شبیه نیمه ماه یا کلیه است.
این را به سایه روشن سبز آنها اضافه کنید و ظاهر جالب و جذابی در مورد آنها خواهید داشت.
از لحاظ گوارشی، Lucques طعم ملایمی را ارائه می دهد که به خوبی با بیرونی ترد و بافت کره ای داخل ترکیب می شود.
این زیتون های فرانسوی به سختی تبدیل به روغن می شوند، بنابراین معمولاً جای خود را به عنوان زیتون رومیزی می گیرند.