میوه خشک لذت بخش است و برای شما مفید است.
علاوه بر طعم، که نقش خود را ایفا می کند.
خوردن میوه های خشک و دانه های روغنی در حال حاضر یک نکته است که تقریباً در همه رژیم ها وجود دارد، حتی اگر به دلیل محتوای کالری این غذا مقداری احتیاط باقی بماند.
میوه خشک حبه ای ایرانی می تواند میزان انرژی را در افراد دو برابر کند.
با این حال، فواید آن غیرقابل انکار است زیرا خوردن میوه خشک انرژی می دهد، خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری قلبی را کاهش می دهد.
در رژیم غذایی افرادی که از کلسترول بالا یا فشار خون بالا رنج می برند، به دلیل وجود امگا 3 و امگا 6 مفید است.
اما چه زمانی میوه خشک بخوریم؟ بیایید با کمک دکتر فرانچسکا اوانجلیستی، زیست شناس تغذیه، ببینیم بهترین زمان برای مصرف آن چیست.
به همین دلیل مهم است که بدانید میوه خشک را چه زمانی مصرف کنید، چه مقدار و چه زمانی بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید، تا بتوانید بدون عوارض جانبی از تمام پتانسیل آن استفاده کنید.
فواید میوه های خشک بسیار زیاد است، بنابراین، به خصوص در فصل زمستان، خوب است آنها را ذخیره کنید!
اگر از عاشقان این ژانر هستید، شاید برایتان جالب باشد که بدانید نوشیدنیهای مبتنی بر میوههای خشک خوشمزه چگونه تهیه میشوند.
یا برای صبحانهتان به این شیرینیهای بادام نگاهی بیندازید که برای کریسمس طراحی شدهاند، اما در تمام طول سال خوب هستند!
وقتی صحبت از آجیل های روغنی می شود، به طور کلی منظورمان این است: گردو، فندق، بادام هندی، مغز کاج، بادام، پسته و غیره.
برخلاف معمول، که دومی را به عنوان غذاهای «دشمن» رژیم غذایی میدانستند، میوههای خشک را باید بیشتر مصرف کرد، در وعدههای کوچک در حد اعتدال مصرف شود و برای یک میانوعده خوشمزه مناسب باشد.
میوه خشک روغنی سرشار از پروتئین و به ویژه پرانرژی، یک منبع مغذی ضروری برای ورزشکاران و همه کسانی است که از یک رژیم غذایی سالم و متعادل پیروی می کنند.