مصرف بیش از حد قند اغلب مقصر افزایش نرخ بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب غیر الکلی است.
با این حال، برخی از متخصصان اظهار می دارند که وقتی قند در سطوح توصیه شده مصرف شود، به افزایش خطر بیماری کمک نمی کند.
دستورالعملهای غذایی 2020-2025 USDA برای آمریکاییها توصیه میکند که حد بالای مصرف شکر نباید از 10 درصد کل کالری در روز تجاوز کند.
می توان برای نبات زعفرانی چوبی از سایتهای موجود در بازار استفاده نمود.
توجه داشته باشید که هر فردی نیازهای متفاوتی دارد و سطوح توصیهشده یک علم دقیق نیست.
با استفاده از مقادیر توصیه شده به عنوان یک راهنما، بفهمید که چه چیزی برای بدن شما بهتر است.
به این ترتیب، اگر وجود این مواد معدنی مهم در شکر قهوه ای باعث می شود که فکر کنید سالم تر است، ممکن است در اشتباه باشید.
شکر قهوهای حاوی کلسیم بیشتری نسبت به شکر سفید است، با 83 میلیگرم در 100 گرم در مقایسه با 1 میلیگرم در هر 100 گرم شکر سفید.
به همین ترتیب، وجود سایر مواد معدنی مانند آهن در شکر قهوه ای کمی بیشتر است.
با این حال، در هر قاشق چایخوری، تفاوتهای ناچیز در مقادیر این مواد معدنی قابل بررسی نیست، زیرا شکر یک غذای مغذی نیست.
دکتر پریانکا روهاتگی، متخصص تغذیه بالینی، بیمارستان آپولو، بنگلور، توضیح داد که مردم به غذاهایی مانند اینها به عنوان “کالری خالی” اشاره می کنند.
چقدر باید مصرف کرد؟
دکتر نیر با تاکید بر این واقعیت که شکر عنصر مهمی در همه گیری چاقی و عامل اصلی بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 و بیماری قلبی در نظر گرفته می شود، میزان کافی قند را که برای مردان و زنان بی خطر است به اشتراک گذاشت.
زنان نباید بیش از 6 قاشق چایخوری شکر اضافه شده در روز یا 100 کالری از شیرین کننده ها و شربت های اضافه شده به غذاها در طول فرآوری، آماده سازی یا سر میز مصرف کنند.
حد توصیه شده برای اکثر مردان 9 قاشق چایخوری یا 150 کالری است.