در اینجا 4 معیاری وجود دارد که کیفیت عسل را تضمین می کند:
یک عسل بدون شکر: مهم است که عسل خالص را انتخاب کنید، یعنی با شیرین کننده یا شکر مخلوط نشده باشد.
عسل غیر پاستوریزه پاستوریزاسیون شامل حرارت دادن عسل تا دمای بالاتر از 43 درجه سانتیگراد است.
عسل طبیعی ایلام معمولا به صورت کاملا پاستوریزه به فروش می رسد و کیفیت خوبی دارد.
این پاستوریزاسیون بیشتر آنتی اکسیدان ها، آنزیم ها و مواد فعال موجود در عسل را از بین می برد.
یک عسل فرانسوی یا اروپایی عسلهای چینی که به سوپرمارکتها هجوم میآورند، مشخص میشوند.
در واقع، آنها اغلب با شربت شکر رقیق می شوند.
بنابراین توصیه می کنیم عسلی را انتخاب کنید که در فرانسه یا اروپا تولید می شود، جایی که استانداردهای آن بیشتر است.
یک عسل ارگانیک تایید شده برچسب ارگانیک تضمین می کند که محیطی که زنبورها در آن تکامل می یابند حفظ می شود.
عسل گل آلبایدا و آلوئه ورا ما تمام این معیارها را دارد.
حاوی 100% عسل از گل های آلبایدا و آلوئه ورا است و فاقد قند افزوده است.
در دمای کمتر از 35 درجه سانتیگراد گرم می شود و بنابراین تمام مواد فعال خود را حفظ می کند.
کندوهای ما در منطقه ای محافظت شده از هر گونه آلودگی خارجی، در اسپانیا واقع شده اند.
شرایط آب و هوایی مزرعه ما باعث میشود که گلهای آلوئهورا بازتر شوند و به زنبورها اجازه میدهند تا آنها را علوفه کنند.
این پدیده هرگز در جای دیگری مشاهده نشده است.
بنابراین، این اولین عسل گل آلبایدا و آلوئه ورا در جهان است که گرده گل های آلوئه ورا را در طیف گرده خود (و نه آب آلوئه ورا) قرار می دهد.
در نهایت، عسل ما دارای گواهی ارگانیک توسط Ecocert است.
برای رمزگشایی از ویژگیهای عسل، عبور آن از زیر میکروسکوپ به ویژه تشخیص وجود مواد افزودنی و هر مادهای که ممکن است ترکیب عسل را تغییر دهد، ممکن میسازد.
وجود ادجوانتهای سمی بالقوه بسیار نادر است، اما اصل احتیاط الزامی است، این تجزیه و تحلیل معمولاً در آزمایشگاه انجام میشود.