بادام تلخ مهمترین محصول درخت میوه در کالیفرنیا

بادام تلخ کوهی (Prunus dulcis [Mill.] DA Webb) مهمترین محصول درخت میوه در کالیفرنیا با بیش از 300000 اینچ در هکتار زیر کشت است (Tombesi et al. 2010). عملکرد بادام به تعداد میوه و وزن هسته بستگی دارد. وزن هسته تحت تأثیر رقم و عواملی مانند مدیریت آبیاری و عملکرد کل است (هیل و همکاران […]

بادام تلخ مهمترین محصول درخت میوه در کالیفرنیا

بادام تلخ کوهی (Prunus dulcis [Mill.] DA Webb) مهمترین محصول درخت میوه در کالیفرنیا با بیش از 300000 اینچ در هکتار زیر کشت است (Tombesi et al. 2010). عملکرد بادام به تعداد میوه و وزن هسته بستگی دارد. وزن هسته تحت تأثیر رقم و عواملی مانند مدیریت آبیاری و عملکرد کل است (هیل و همکاران […]

قهوه اسپرسو کافئین دار خطر ابتلا به بیماری های قلبی

شواهد زیادی نشان می دهد که مصرف قهوه اسپرسو کافئین دار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را افزایش نمی دهد. در واقع، مصرف 3 تا 5 فنجان قهوه استاندارد در روز به طور مداوم با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مرتبط است. [4] با این حال، برخی از افراد […]

نظارت بر سطح اسیدیته نایلون

شکل 3. (الف) مدول یانگ (MPa) و (ب) ازدیاد طول در نقطه شکست (mm/mm%) بر روی فیلم‌های: PE خالص، پرکننده فعال پلی اتیلن و پرکننده نایلون/PE-اکتیو ارزیابی شده است. شکل 4 و شکل 5 تکامل pH و شاخص اسیدیته (°SH/mL) نایلون بسته بندی رولی را در طول زمان تماس ارزیابی شده روی شیر ذخیره شده […]

تغییرات عرق نعناع در PV

لیپید در ماهی مستعد اکسیداسیون است و PV مقدار هیدروپراکسیدهای تشکیل شده یعنی محصولات اولیه اکسیداسیون لیپید در ماهیچه ماهی را اندازه گیری می کند. تغییرات در مقادیر میانگین PV در شکل 2b ارائه شده است. PV ماهی تازه 0.765 مگا اکیوالان O2/kg نمونه بود. در روز اول، تفاوت معنی‌داری بین PV گروه‌های نمونه مختلف […]